top of page
foto cabecera.jpg
the concept text.png
The concept image.jpg

Groei - Evolutie - Beweging zijn de belangrijkste basisconcepten van deze eettafel. De lineaire en gebogen vormen die vanuit de verste hoek groeien, vertegenwoordigen één begin en vertegenwoordigen al die lagen die ons gedurende de hele tijd vanaf de geboorte tot het heden hebben gevormd, waardoor ieder van ons uniek is: onze verhalen.

Maak een sterke empathie tussen de eigenaar en het meubilair, gebruik het als een platform en inspiratiebron om iets belangrijks uit te drukken en er nieuwe verhalen mee te creëren.

theShape TEXT.png
The idea TEXT.png
The Style
The Style TEXT.png
storytable 4-3.jpg

Gebaseerd op de Deense stijl is deze eettafel het eerste product van de Studio.

Met zijn natuurlijke karakter, sobere lijnen en eendelige look, is deze tafel niet alleen geboren om op zichzelf bewonderd te worden in combinatie met elke stijl en gebruik, maar ook om er je verhalen mee te creëren en uit te drukken.

print your sories TEXT.png
Print ur Story
customize.jpg

Misschien een tijdlijn van uw mijlpalen, uw kijk op het leven, een zin, afbeelding die u aanspreekt, de namen van uw kinderen, startup of de dingen die u het meest dierbaar zijn, we kunnen het voor u afdrukken met een laser om het te behouden voor altijd

Gebruik de lagen

zoals je wilt

Customise yourself.png
IMG_3110.jpg

Met vinyllettertypen, stickers of handgemaakte gravures. Kies het lettertype en maak deel uit van het ontwerp, want de StoryTable vertelt jouw verhaal.

Begin een project met je

familie, vrienden, kamergenoten of collega's, deze tafel is het perfecte excuus om er niet alleen verhalen op af te drukken, maar ook om nieuwe te genereren .

style comfort text.png
a lot comfort 4-4.jpg
table for.png
enviromental-TEXT.png
plywood.jpg

De StoryTable is gemaakt van berken multiplex als hoofdmateriaal met FSC-gecertificeerde, aangeplante en gecultiveerde bossen voor dit doel.

Green Glue RIGA ECOlogical, waarbij Biobased hernieuwbare Lignine wordt gebruikt als vervanging van het traditionele fossiele fenol.

We gebruiken hun Polyx Oil Original in de 3032 Satin-afwerking. Dit is een natuurlijk product gemaakt van plantaardige olie en wassen.

ONZE DUURZAME MATERIALEN

DE PLANEET HEEFT ONS NODIG

unique any angel text.png
100stories.jpg

Om je verhaal nog specialer te maken, is The StoryTable een project voor slechts 100 verhalen erop.

Het maken van een limited edition is onze manier om uw verhaal te respecteren door het in legende te vereeuwigen.

Maak deel uit van dit verhaal

Maak deel uit van de 10 eerste verhalen op

Korte films

De verhalen

binnenkort beschikbaar

Contact
bottom of page